BLOC

Enric Morera, secretari general del BLOC i portaveu de Compromís, considera que la finalització de les emissions de TV3 al País Valencià és un fet “lamentable i un indicador de l’estat de la democràcia en este territori, on el PP governa com en una dictadura i on l’acció que practica amb més comoditat és la censura, la denúncia i la coacció”.

El diputat valencianista considera que els culpables de que no existisca una normalitat televisiva al territori valencià, “és del govern de Camps i també del govern central, perquè no han fet res per donar-nos i posar en marxa el multiplex i també perquè no hi ha cap voluntat de que les emissions autonòmiques tinguen reciprocitat i es puguen compartir. No sols es tractat de TV3, sinó que també les valencianes i els valencians podríem vore IB3, la televisió de Castella-La Manxa i la d’Aragó i que en eixos territoris també puguen vore Canal 9, encara que siga per a riure’s de la manipulació informativa de la televisió valenciana”.

Segons Morera, “la persecució del Consell de Camps a TV3 demostra que el PP, té por a les televisions públiques que són plurals i que informen i fan crítica del que passa ací. Esperem que Camps no intente fer com Mubàrak i ordene també el tancament de xarxes socials on el critiquen i on s’informa de l’autèntica i desastrosa realitat de la Generalitat Valenciana”.