Durant estos mesos Compromís per Foios ha hagut de fer front a la mala gestió de l’anterior govern del PP. S’ha començat a treballar per posar solució a la situació econòmica, aplicant mesures de control de la despesa i dels cobraments. Compromís veu possible sanejar l’Ajuntament sense aplicar retallades en serveis. Durant els primers 100 dies de govern s’ha potenciat la comunicació i la participació com a ferramentes d’un bon govern i s’ha demostrat l’estabilitat i el dinamisme del nou equip de govern format per Compromís, PSPV-PSOE i Volem Foios.

El Conseller d’Educació, Vicent Marzà ha acudit a la celebració de l’acte i ha aprofitat la visita a este municipi de l’Horta Nord per a reunir-se amb les AMPES del poble junt amb l’alcalde de Foios Sergi Ruiz i la diputada a les Corts Graciela Ferrer.

L’acte ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; la portaveu comarcal de Compromís, Sara Gómez; els alcaldes d’Albalat, Meliana, Massalfassar i Puçol així com de regidors i representants de les assemblees de Compromís de la comarca.