Compromís per Massamagrell vota en contra d’uns pressupostos presentats a corre-cuita pel PSPV-PSOE. Uns pressuposts que no estaven siguent negociats en el marc de d’un acord encara per tancar amb els socialistes per tal de garantir la governabilitat de Massamagrell.

El futur Pacte de Govern Local estava en vies de tancar-se positivament, quan de forma imprevista el PSPV-PSOE convoca un plenari on presenta un projecte de pressupost municipal no pactat.

Pep Galarza, portaveu de Compromís a Massamagrell declarava que “en tot moment la postura de Compromís va ser molt clara, volem entrar en el govern amb un pacte integral, que implique el projecte de poble que volem, de com ho volem aconseguir i quina serà l’estructura que ho porte a bon terme”.

Compromís ha recordat a l’alcalde de Massamagrell (PSPV-PSOE) “que governa en minoria i que el seu pressupost ha sigut tombat per 10 de 16 regidors i regidores del consistori. Quan un govern està en minoria ha de parlar, cedir, pactar i finalment executar. Començar pel final no fa cap favor al poble de Massamagrell”.

Finalment, Compromís per Massamagrell ha manifestat que continua amb disposició de tancar un pacte de govern d’esquerres que millore el poble, “tal com vàrem fer la legislatura passada. No és tan difícil, es pot aconseguir si treballem des de la col·lectivitat i posant al centre a la ciutadania, parlant i acordant les mesures, i no des de l’individualisme i l’autoritarisme que fins ara està mostrant el PSOE”.

En este sentit, Compromís per Massamagrell ha explicat que “estenem la mà a l’actual alcalde per tal d’arribar a un acord profitós pel nostre poble”.