L’alcaldia i govern de Massalfassar, actualment liderat per Joan Morant Mayor i l’equip de Compromís, passarà a mans de la dreta després que Ciutadadanos, Partido Popular i Demòcrates Valencians hagen presentat conjuntament una moció de censura.

Una moció de censura que interromprà 5 anys de govern valencianista, d’esquerres i ecologista a Massalfassar. El 2015 Compromís aconseguí revertir 24 anys de govern del PP amb un model inclusiu, arrelat al seu territori i cultura i transparent. Un parèntesi democràtic marcat per la generositat i capacitat de diàleg de l’alcalde Joan Morant Mayor i de Compromís.

L’acció de govern a Massalfassar ha estat constantment entrebancada per una oposició que no ha permès aprovar un pressupost municipal des de 2016, dificultant seriosament la gestió del dia a dia, així com la consecució de projectes més a llarg termini.

La darrera proposta de pressupost presentada fa només unes setmanes, contenia partides destinades a cobrir les necessitats derivades de la COVID-19 per valor de 117.000€, a més d’altres inversions importants en matèria social, econòmica, medioambiental o urbanítica, i va ensopegar de nou amb la dreta. Ara han donat el pas definitiu, una moció de censura injusta i que ens fa temer un retorn a les polítiques del passat.

Per tot això, des de Compromís Horta Nord mostrem el nostre suport al col·lectiu, l’equip de govern i l’alcalde de Compromís per Massalfassar que han demostrat altura de mires, gran capacitat de gestió i sempre allunyats dels personalismes que tant embruten la política. I els encoratgem a seguir treballant dur, com fins ara, per portar endavant el projecte de Compromís a Massalfassar.