Les diputades del grup de Compromís en la Diputació de València, María Josep Amigó, Dolors Gimeno i Mentxu Balaguer han participat en la Trobada Comarcal amb representants públics i militància de Compromís a la comarca de l’Horta Nord amb l’objectiu principal de tindre un contacte directe entre el grup a la Diputació i els col·lectius locals, per a compartir objectius i aportar idees i propostes per a l’actual legislatura.

La trobada comarcal, celebrada a Massamagrell, és una de les reunions que el grup de Compromís en la Diputació està realitzant per totes les comarques de València.

Les representants de Compromís en la Diputació de València són María José Amigó, vicepresidenta primera, i coordinadora de l’àrea de Medi ambient i Sostenibilitat i presidenta del Consorci de Bombers. Xavier Rius coordinador del’àrea de Cultura. Les noves diputades són Mentxu Balaguer (informàtica i Tecnologia, Transparència i Govern Obert, GIRSA), Dolors Gimeno (Transferències, Mancomunitats i Comarcalització, Normalització Lingüística, Mobilitat) i Glòria Tello (Teatres i MUVIM).