Dilluns la Vicepresidenta de la Diputació de València i regidora de Bonrepòs i Mirambell va presentar al saló de plenaris de Meliana els resultats de la campanya de neteja de platges que la Diputació de València, amb Amigó al capdavant de l’àrea de Medi Ambient, ha realitzat el 2019.

A la nostra comarca han estat objecte de diverses actuacions les platges de Puçol, El Puig, la Pobla de Farnals, Massamagrell, Massalfassar, Foios i Meliana. A més de la recollida de residus, també s’ha realitzat una important campanya de conscienciació i sensibilització amb stands informatius i tallers a les mateixes platges.

Maria Josep Amigó ha explicat que “les platges són un actiu ambiental molt important per al nostre territori, ja que a més del que representen des del punt de vista econòmic, són la llar d’un gran nombre d’espècies animals i vegetals que ens aporten recursos molt valuosos i serveis fonamentals, com per exemple la defensa enfront dels temporals marítims que cada vegada seran més freqüents”.