Esta vesprada El Periodico de Aqui ha realitzat una entrevista a tres mans amb els alcaldes de Compromís a Meliana Josep Riera, Foios Sergi Ruiz i Albalat dels Sorells Nicolau Claramunt.

Tots tres han desgranat les mesures que els ajuntaments estan prenent o prendran pròximament per tal d’afronta la crisi que estem vivint.

Sergi Ruiz ha destacat entre d’altres mesures la constitució d’un mesa de treball on estan representades totes les forces polítiques de Foios per tal de treballar en comú per a la recuperació. També ha reivindicat una posada en valor dels Ajuntaments “com a l’administració més propera”. Ruiz ha lamentat que “continuem siguent els germans pobres de l’Estat i necessitem més recursos així com redimensionar les nostres capacitats i competències”.

Per la seua part, l’alcalde de Meliana Josep Riera ha agraït l’esforç de la Diputació i la Generalitat Valenciana disposant per als ajuntaments els recursos necessaris. Però ara cal saber si el Govern de l’Estat també i posa a disposició dels Ajuntaments els romanents i superhàbits pressupostaris en estos moments de tantes necessitats” ha assegurat.

L’alcalde d’Albalat Nicolau Claramunt també ha demanat més agilitat solucionar els problemes de la gent. “La burocràcia ens constreny i moltes vegades som els primers en detectar les necessitats socials, però la manca d’autonomia i la burocràcia ens impedeix anar tan ràpid com voldríem”.

Podeu vore l’entrevista completa al canal de youtube de El Periodico de Aqui: Entrevista als alcaldes d’Albalat, Foios i Meliana