La vicepresidenta de la Diputació Maria Josep Amigó i els alcaldes Meliana Josep Riera, Foios Sergi Ruiz i d’Albalat Nicolau Claramunt, amb la resta d’alcaldes i president de la Mancomunitat del Carraixet han presentat este matí a Meliana l’escultura ‘Arraigo al agua’ de Seila Fernández Arconada.

Es tracta d’una escultura efimera que pretén fer un homenatge a totes les persones que treballen al camp a la nostra comarca i serveix de punt de partida per a la nova campanya turística ‘Kilòmetre 0 de València’ que impulsa el Pla de Governança Turística de la Mancomunitat.

Esta campanya pretén fomentar la fruita i verdura que ix dels camps de l’Horta com un vertader atractiu per a visitants. L’escultura s’ha situat a una parcel·la cedida per l’Ajuntament de Meliana i podrà visitar durant les properes setmanes.

La campanya també fomenta el consum sostenible i de proximitat amb la distribució de 3.500 bosses de tela amb el lema “El quilòmetre 0 el portem dins” per a premiar a les persones que aposten pel comerç local i de quilòmetre 0.